Sevgili Dostlar...Su anda 47-50 yaslarinda bir yengemiz var. Edirneli. O'nun bana anlattigi bir hikayeyi hatirladigim kadariyla anlatmak istiyorum,,,SELMA
, SELMA, SELMA....
Gencebay'in da bahsettigi gibi Alaturka'da bir mevzudan dolayi SIK SIK edirne'ye giderdim, demisti<<<
Selma gercek Dostlar; Bu Orhan Gencebay'in yasadigi gercek bir ask' mis...Selma'yi Yengem taniyor ve O'nun icin oraya geldigini de kendisi bircok kez soylemistir bana...Selma' yi Gencebay istemis ve vermemisler...Calgici'ya kiz vermeyiz diye de soylenmis...Duyduklarina gore, Gencebay'in soyle bir cevabi olmus daha sonralari, Bu calgici dediginiz kisi birgun gelecek herkesin dilinde dolasacak" olmus...
Bu hikayeyi dinleyeli cok uzun zaman oldu ve cok detaylarini hatirlayamiyorum..Su anda NEwYork'ta oldugum icin,,,Yaza TR'ye geldigimde insallah, bunun detaylarini ogrenecegim soz hepinize...
Sonra, su anda nisanlim Edirne'li benim,,,orada zaten bu hikayenin benzeri hikayelerin dolastigini biliyormus..Hatta abisi koyu bir Gencebay hastasi bizim gibi...
BOYLE HIKAYESI OLANLAR VARSA , Paylasalim Dostlar...Sevgiler....
HANGI RUZGAR ATTIYSA SENI BENDEN UZAGA
ELBET YOLLARIMIZI BIR EDER DEDIM
DUSTUM BIR TANEM DUSTUM CILE DENILEN AGA
BELKI KURTARIR DIYE, SENI BEKLEDIM...........................